Vi hjelper deg å finne den beste banken for din situasjon. Alt du trenger å gjøre er å oppgi noen få data, og så kommer alle tilbudene med gode tilbakemeldinger fra andre brukere direkte inn i appen. Alle banker har ulike vilkår og det kan være vanskelig å velge, men vi hjelper med at velge.


Du trenger ikke frykte at du kan få et dårlig tilbud fra banken. Eiendomsfinans gjør hele jobben med å innhente tilbud fra flere banker. Erfaringen fra våre kunder bekrefter at tjenesten er god, godt gjennomtenkt og velplanlagt. Den beskytter deg mot store uforutsette utgifter fordi alle våre gode tilbud er kostnadsfritt!
 
Annonsørinnhold:
Noen ønsker refinansiering av boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser, andre ønsker opplåning på bolig. Kanskje er boligkreditt den beste løsningen for deg? Uansett dine behov, vi hjelper deg å finne et boliglån med lånebetingelsene som passer for deg. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å innhente tilbud på å refinansiere boliglån.
 
Vi hjelper deg med beregning av hvor mye du kan låne, estimerer verdien på boligen og sammenlikner tilbud fra flere banker når du vurderer å flytte boliglånet.
 
Gratis tjeneste
Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi Eiendomsfinans honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.
 
Fast rådgiver:
Personlig oppfølging er nøkkelordet hos Eiendomsfinans. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde, slik at vi kan gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.
 
Mange års erfaring
Siden 1993 har Eiendomsfinans hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.
 
Lån Eksempler på refinansiering av lån med sikkerhet i bolig per 31 August 2023:

Låneeksempel boliglån: 
Lån 4 mill .eff. rente 5.72%, over 25 år. 
Kostnad: 3 422 122,-.
Totalt: 7 422 122,-.

Boliglån med anmerkninger: 
Lån 2 mill .eff. rente 7.68%, over 25 år. 
Kostnad: kr 2 379 341,-. 
Totalt: kr 4 379 341,-.
 
Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Utvalg eller tilbud vi presenterer for deg, er ikke bindende. Ta kontakt hvis du vil refinansiere boliglån.


Anbefalte lenker: