Mote for alle

Redaksjonell annonsebilag

Mote er riktig når den føles riktig. Vi brenner for at alle, uansett alder, kjønn og størrelse, skal finne klær som passer og styrker selvtilliten. Velkommen til oss!


Våre grunnleggende verdier hos Kappahl baserer seg på at alle er bra akkurat som de er. Det er ikke du som skal passe inn i våre klær. Våre klær skal passe til deg. For mote er riktig når den føles riktig. Og når du føler deg sterk og fin, så er du sterk og fin.

Kappahl står for inkluderende og sunne idealer, som vi jobber kontinuerlig for og som gjennomsyrer både vårt sortiment og vår kommunikasjon:

  • Vi har et bredt utvalg plagg i ulike størrelser og passformer – mote skal ikke begrenses av størrelsen.

  • Vi har et mangfold blant våre modeller når det gjelder størrelse, kroppsform, hudfarge og alder.

  • Vi har et bredt barnesortiment med fokus på komfort og lekevennlighet. I butikk sorterer vi klærne etter ”jente” og ”gutt” siden våre regelmessige kundeundersøkelser viser at de fleste av våre kunder fremdeles foretrekker å handle på den måten. Men flere av våre kunder handler selvsagt også bukser som henger på «jenteavdelingen» til sine sønner og omvendt. I vår Shop Online kan du velge om du vil handle ut ifra størrelse, farge eller kolleksjon og plaggene er ikke oppdelt etter ”gutt” og ”jente”. Vi har også to profilerte unisex-kolleksjoner til barn: Minories og Kaxs Proxtec.

  • Vi selger ikke plagg som vi ser kan oppfattes som støtende. Oppfatningen om hva som kan føles støtende endrer seg fra tid til annen og også mellom ulike mennesker og kulturer. Vår ambisjon er å tenke på dette i forkant og la våre inkluderende idealer veilede oss.
  • Vi har undertegnet The Swedish Ethical Fashion Charter, som definerer retningslinjer for motebransjens kroppsideal og mangfold, men også tar opp spørsmål innen arbeidsmiljø for modeller.

  • Vi gjennomfører en årlig oppfølging i vår egen kundeklubb hvor medlemmene får evaluere hvordan de synes at vi lykkes med å formidle mangfold i vår markedsføring.
Abonner på våre nyhetsbrev og motta mengder av moteinspirasjon. Hvis du heller vil bli medlem i Kappahl Club og få unike medlemstilbud, samle poeng på alle dine kjøp og aktiviteter klikker du her. 

?Ved å klikke \"Registrer\" godkjenner du våre vikår og får deretter tilsendt Kappahls nyhetsbrev. Du kan når som helst avregistrere deg.

Anbefalte lenker: