Melissa (40) begynte på kollagentilskudd: – Jeg trodde ikke mine egne øyne

«Jeg ser stor forskjell på huden min! Rynker og linjer rundt øynene har blitt mindre synlige og jevnere. Jeg merker også at huden har mer liv og glød!» – Melissa Sondell (40)


Melissa Sondell har mange jern i ilden. Hun jobber fulltid som art director på hverdager, og driver også egen virksomhet hvor hun hjelper ulike bedrifter med å ta bilder, filme og lage innhold for ulike kanaler. 
I tillegg til tidkrevende jobber er hun mor til to små barn, og stadig voksende Instagram- og TikTok-kontoer med humoristiske klipp som er sett av mange tusen mennesker i Sverige. 
Enkle løsninger er alfa omega for å få hverdagen til å gå opp – og kollagenpulveret The Solution er nettopp det.
Melissa forteller om sin opplevelse med The Solution fra Oslo Skin Lab: 
– Jeg var på et herlig jentearrangement i fjor, og i den obligatoriske goodiebagen lå en måneds forsyning av The Solution kollagenpulver. Jeg hadde hørt om det før og tenkte at det kunne være gøy å prøve.

Enkel kollagen-rutine er alfa omega

– Jeg har alltid hatt veldig mange fine linjer og rynker rundt begge øynene og i pannen, så produktet føltes som en match made in heaven for meg. 
Spent og nysgjerrig på hva produktet kunne gjøre med huden hennes, startet Melissa en helt ny rutine med The Solution fra Oslo Skin Lab. Det skulle vise seg å være hennes mest bærekraftige noensinne. 
Melissa har tidligere forsøkt å ta både vitaminer og kosttilskudd, men aldri klart å holde på rutinen. 
– Nå har jeg tatt The Solution hver dag i snart 10 måneder og jeg kan se stor forskjell både når det gjelder elastisitet i huden, men også når det gjelder rynker og glød. Se selv på bildet jeg tok før jeg begynte og nå etter 6 måneder – det er helt utrolig!
Hun gir mye av æren for rutinen til de praktiske dagsdosene, som gjør det enkelt å ta kollagenet hver dag. 

Ser på kollagen som langsiktig investering

– Jeg ser på det å ta The Solution som en langsiktig investering og noe som huden min trenger hele tiden, sier Melissa. 
– På samme måte som jeg ser at det er viktig å rense huden, smøre seg, sove nok timer per natt, spise god mat og selvfølgelig å trene. 

Kollagen og hud

Huden vår gjennomgår daglig påkjenninger som kan påvirke dens struktur og utseende. Rynker, fine linjer, tap av elastisitet og cellulitter er noe mange mennesker kan kjenne seg igjen i med økende alder. 
The Solution er et kollagentilskudd som er designet for å adressere disse problemene og gi deg en naturlig og ren hudpleieløsning.
Kollagen er et viktig protein som finnes i store mengder i huden vår. Det bidrar til å opprettholde hudens struktur, elastisitet og fasthet. 
Imidlertid avtar produksjonen av kollagen naturlig med alderen, allerede fra slutten av 20-årene med gjennomsnittlig 1-2% i året. Dette er årsaken til at linjer, rynker og slappere hud blir mer og mer fremtredende. 
Ved å innta kollagenpeptider gjennom The Solution kan du bidra til å forbedre hudens utseende.

The Solution er et smaksnøytralt kollagentilskudd med dokumentert effekt på:

? Elasitsitet og spenst
? Rynker og fine linjer
? Cellulitter/appelsinhud

Kollagenet i The Solution har gjennomgått flere studier som har dokumentert dens effekt på hudens struktur. Disse studiene har vist positive resultater når det gjelder å redusere rynker og fine linjer, øke elastisitet og spenst, samt forbedre cellulitter. 

 Imponerende studier

Hudpleier Anne Berit Eide ved Oslo Hudpleieklinikk forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekten på The Solution.
Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde.

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon på 20% i rynkedybden hos deltakerne, forteller Eide.

Kan mikses i alt

For å oppnå best mulige resultater anbefales det å ta The Solution regelmessig i henhold til produsentens instruksjoner. Som med enhver hudpleiebehandling, er det viktig å ha realistiske forventninger og være tålmodig. 

En annen fordel ved The Solution er dens smaksnøytrale formel. Dette betyr at du enkelt kan tilføre det i din daglige rutine ved å blande det med dine favorittdrikker eller matvarer uten å endre smaken. 
Dette gjør det enkelt og praktisk å inkorporere kollagentilskuddet i din daglige hudpleierutine.
Gjør som Melissa og hundretusenvis av andre i store deler av Europa – få The Solution inn i din daglige rutine og gled deg over din fine hud! 


Anbefalte lenker: